Grannsamverkan!

Bild från samverkanmotbrott.se Bild från samverkanmotbrott.se
Även om vädret fortfarande är soligt och varmt så kryper höst och vinter allt närmare. I takt med detta blir vi också färre ute på ön vilket tyvärr kan följas av tråkigheter i form av inbrott och stölder.

Vi i styrelsen vill därför slå ett slag för polisens initiativ, Grannsamverkan, som har bedrivits framgångrikt under flera år i flera områden på Mörkö. Syftet är att snabbt få ut information om misstänkt aktivitet som vissa bilar, människor eller om redan uppkomna stölder och inbrott i vårt närområde men också tipsa om hur du kan skydda dig. Det är kostnadsfritt och mer information finns på www.grannsamverkan.nu. För den som vill finns också hårda plastskyltar att hämta kostnadsfritt hos polisen i Södertälje.

Här på hemsidan finns också en egen flik som heter "Grannsamverkan" under "Medlemssidor" där vi lägger ut mer information vart efter något händer. Vi uppskattar om du  hör av dig till oss vid ev. stölder, inbrott eller annan misstänkt aktivitet så informerar vi här på hemsidan.