Inbjudan till årsmöte via Zoom

Som vi meddelat tidigare kommer vi hålla årsmöte tisdagen den 24 november kl. 19.00. Eftersom spridningen av covid-19 fortgår och har stor påverkan på våra möjligheter att träffas i grupp har styrelsen beslutat att mötet sker digitalt via Zoom.

För att kunna deltaga behöver du dator, smartphone eller surfplatta. Du anmäler dig, ditt arrende och ev. sällskap i förväg genom att mejla oss på info@morkostugan.se senast den 22 november. Skriv "Anmälan årsmöte” i ämnesraden. Du blir inbjuden till mötet via din e-postadress och länk skickas på mötesdagen till föranmälda deltagare. Kontrollera att din utrustning för både ljud, bild och mikrofon fungerar i förväg. Möteshandlingar finns bifogat här i mejlet så ha gärna dessa till hands. I mejlet ges tydliga anvisningar hur du deltar och du kommer kunna ansluta redan vid 18.30 och se att tekniken fungerar innan vi kör igång.
 
Våra stadgar gäller givetvis och de regler som gäller för omröstning. Är ni därför fler än en person per arrende bör ni utse och namnge talesperson för ev. omröstning.

Varmt välkomna!
Styrelsen